Priprema za radost rađanja

kada promenimo...


AKTUELNO: Nov ciklus radionica u okviru pripreme za porođaj u novosadskom klubu “Mamarijum” počinje 15. juna.

Prijave su u toku! Obezbedite vaše mesto na vreme.


 

PRIPREMA ZA RADOST RAĐANJA

Period trudnoće je za većinu žena radostan, inspirativan i povezujuć period – put na kome se pripremaju da upoznaju novu sebe, svoju bebu i uđu u magičan svet majčinstva. Majka uzbuđeno prati kako joj se telo menja i prilagođava rastućem biću unutar nje – mudrost i ljubav ženskog tela da odneguju i zaštite.

Trudnoća, baš kao i porođaj, nude mogućnost velike emocionalne otvorenosti, snage ali istovremeno i nežne ranjivosti. Žena prepoznaje u sebi mesta spokoja i sigurnosti ali i ona koja joj  bude strah i otkrivaju strepnje. Ovo je savršen period za dubok rad na sebi i nove spoznaje.

Dobra informisanost, usmerenost i priprema su dobar put ka osvešćivanju snage rađanja ali i  prevazilaženja nesigurnosti.

Individualne, partnerske ili grupne radionice su se pokazale izuzetno korisnim, dajući savremene informacije i saznanja o porođaju. Stiču se detaljne informacije o svim fizičkim i emotivnim aspektima svake od porođajnih faza ali i saznaje na koji način se svaka od njih možete učini lakšom, za mamu  i za  bebu. Koji su to faktori čuvaju tok porođaja a koji deluju ometajuće i kako ih izbeći? Kako olakšati porođajne senzacije? Kako partner može pomoći? Koji su saveti za što lakši i potpuniji postporođajni period?

 

Za sva dodatna pitanja, rezervacije mesta na radionicama kao i individualne konsultacije, kontaktirajte me.

kontakt