O MENI

iskra0 mama velika

Dobrodošli na moju stranicu. Ja sam Danijela Birta Čkonjević. 

Završila sam “DONA International” školu za stručnu podršku tokom porođaja (dula). Bila sam podrška, izvor informacija, ohrabrenje i inspiracija brojnim trudnicama i njihovim partnerima tokom priprema ka porođaju kakav su priželjkivali.

Takođe sam i CBS savetnica za dojenje a kroz veliko stečeno i lično iskustvo dojenja – edukujem trudnice za uspešno  dojenje ali i pružam podršku, informacije i ohrabrenje mamama koje su naišle na izazove tokom dojenja.

Jedna sam od savetnica nemačke škole “die Trageschule”, preko koje edukujem roditelje, pružam informacije i praktičnu obuku o ispravnom nošenju beba i ergonomskim nosiljkama.

Aktivistkinja sam i borac za pravo izbora žena kada je porođaj u pitanju. Jedna sam od osnivačica portala “Mati.rs” koji za cilj ima podršku i osvešćivanje mama na temu porođaja, dojenja i majčinstva.

Aktivno i sa velikim uživanjem proširujem svoja znanja na temu trudnoće, porođaja, laktacije i dobrobiti za mame i bebe.

Stanujem sa porodicom u Novom Sadu. Majka sam dvema nežnim i posebnim devojčicama, Iskri i Kruni.

Svoju kreativnost, inovativnost i ljubav ga ukusnoj i gurmanskoj hrani smeštam u svoj hobi vege-food blog koji vodim – Veganjamcije.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s